Zonverzorging

We hebben de zon nodig! Voor vitamine D en tevens voor een goed gevoel.

Maar we moeten onze huid goed beschermen tegen de schadelijke invloeden van diezelfde zon. Daarom kies je voor de zonverzorging van Institut Esthederm welke een actieve bescherming biedt en mét de zon werkt. Dat is ook gelijk het verschil met alle merken met SPF welke een passieve bescherming geeft en tegen de zon werkt en dan ook nog eens alleen beschermt tegen UVA.

Voor echt elke huidsoort en probleem heeft de zonverzorging van Institut Esthederm een product. De producten geven niet alleen bescherming tegen UV straling (A én B) maar tegen heel het lichtspectrum inclusief infrarood licht, zichtbaar en blauw licht. Zodoende bescherm je je huid ook tegen huidveroudering en huidbeschadigingen en daardoor preventief tegen huidkanker! 

Wil je verantwoord en mooi egaal bruin worden, dan gebruik je de oranje serie. Heb je een probleem met pigment, zonallergie of heb je alles al gebruikt en niks helpt? Gebruik de witte Intolerances serie: gegarandeerd resultaat bij deze unieke producten. Bruin zonder zon of make-up? De bruine serie is hier speciaal voor. Verzorging na de zon? De blauwe producten. Tevens heeft deze lijn ook een heerlijke zomergeur en een douchegel welke werkt als after sun doordat het hydraterend werkt en je natuurlijke beschermlaag herstelt, maar wel je huid goed reinigt van zout, chloor en zand. 

Probleemloos de zon in? Bel me voor een gratis zonverzorgingsadvies.