Speciale gezichtsbehandelingen

Active Repair

De Active Repair behandeling is een spectaculaire anti-verouderings behandeling voor de huid met beginnende verouderingsverschijnselen, het zet de huid zelf aan tot celvernieuwing en heeft een verjongend effect. Door de verschillende soorten peelings en de anti-rimpelroller wordt de huid intensief geactiveerd.

ca. 90 minuten € 79,00

Lift & Repair 

De Lift & Repair behandeling is een spectaculaire anti-verouderings behandeling met direct liftend en verjongend effect. Door het thermische masker met essentiële oliën van munt en lavendel en de intensieve bindweefselmassage ziet u direct resultaat. Inclusief liftend oogmasker.

ca. 105 minuten € 94,00

E.V.E. Essentiële Vitale Elementen

Huidveroudering is niet te stoppen, maar wel te vertragen! Deze behandeling vult het tekort aan energie aan in de huidcellen, vult het vochttekort aan en is geweldig in anti-aging én pakt de schadelijke gevolgen van vrije radicalen aan die gevormd worden ten gevolge van UV-stralen.

ca. 90 minuten € 79,00

Oxy-Peeling

Deze behandeling onthult een nieuwe huid in 2 fases.
In de eerste fase zorgt de extra fruitzuurpeeling ervoor dat er een extra laagje van de huid wordt verwijderd. Vervolgens zorgt in de tweede fase een zuurstoftherapie met penseelmassage voor een natuurlijke superoxidatie van de huid.
Vaarwel rimpels, grijze teint, pigmentvlekken en verstikte huid!

ca. 75 minuten € 74,00

Oxy-Peeling de Luxe

De Oxy-Peeling behandeling inclusief een massage en een liftend oogmasker met behulp van oogpatches met direct resultaat.

ca. 90 minuten € 84,00

Excellage

Maak van elke leeftijd de mooiste leeftijd!

Er zijn verschillende invloeden die huidveroudering veroorzaken. Met de Excellage behandeling met specifieke massage en de producten voor thuisgebruik kunnen we samen ervoor zorgen dat je op een mooie manier de toekomst tegemoet gaat. Excellage zorgt ervoor dat je huid beter gevoed wordt, dat je een vollere huid krijgt, een mooie glans, actief wordt beschermd tegen de zon en door het unieke Eau Cellulaire wordt voorzien van vocht. Samen een uniek concept wat daadwerkelijk helpt om mooi de toekomst tegemoet te gaan.

ca. 105 minuten € 99,00

White System

Vale teint, ouderdoms- pigmentvlekken of een doffe huid? Het White System zorgt voor een betere verspreiding van de pigmentcellen in de huid en geeft een verhelderend effect. De huid gaat weer stralen en heeft een egale kleur. Door het toevoegen van het anti-verouderings extract heeft het tevens een verstevigend effect. Voor het beste resultaat komt deze behandeling het meest tot zijn recht in een kuur van 4 behandelingen in combinatie met gebruik van producten thuis.

De prijs is inclusief serum, dag- en nachtcrème en een stick om vlekjes plaatselijk aan te stippen voor thuisgebruik.

4 behandelingen en producten voor thuis € 635,00

Multi-Peeling

Een nieuwe behandeling voor absolute huidverbetering en onmiddellijk zichtbaar blijvend resultaat. Verschillende soorten fruitzuurpeelings die aangepast en gecombineerd worden op jouw specifieke huidprobleem of problemen. Voor problemen zoals onzuiverheden / acné, pigmentvlekken, huidveroudering, rimpels en vale huid. De resultaten die ik tot zover heb gezien zijn echt heel erg mooi!

De behandeling bestaat uit de kenmerkende 4-voudige reiniging van Institut Esthederm, gevolgd door een fruitzuurpeeling aangepast aan jouw huidtype. Tijdens de peeling onderga je een massage van nek, schouders en hoofdhuid. De peeling wordt opgevolgd door het zuurstofmasker van de al bekende Oxy-Peeling behandeling.

Vervolgens worden er activerende serum(s) aangebracht passend bij jouw huidtype waar een Peel Off masker overheen gaat. Tijdens dit masker onderga je een massage van decolleté, nek en schouders. De behandeling wordt afgesloten met de juiste verzorging voor jouw huidtype.

ca. 90 minuten € 99,-

Kuur 4 behandelingen met een zonverzorging voor thuis € 420,-

Chemische peelingkuren Neova SmartSkincare

Met een peelingkuur van de hooggeconcentreerde chemische peelings van Neova kun je verschillende problemen oplossen. Denk aan acné, littekens, (diepe) rimpels en pigmentvlekken / photodamage. Deze peelings pakken direct de problemen diep in de huid aan. In deze serie van peelings zitten zowel enkele als blended peelings zoals Glycolzuur, Salicylzuur, Blended TCA / AHA / BHA en Blended AHA / Vitamine C. Het kan voorkomen dat er een lichte schilfering plaatsvindt na de behandeling, maar dat is vaker niet dan wel het geval.

4 behandelingen met 4 producten voor thuis € 637,50

Acné

Acné behandelingen vergoed door de zorgverzekeraar.

Omdat ik een erkende specialisatiecursus voor acné met goed gevolg heb afgelegd kun je bij mij terecht voor een door de zorgverzekeraar vergoede acnébehandeling. Hiervoor is een kopie van de verwijzing van huis/huidarts voor acné noodzakelijk.

 

Wat is acné?

Acné is een aandoening van de talgklieren. De huid bevat op elke vierkante centimeter ongeveer vijftien talgklieren. Om de huid soepel te houden, produceren deze talg (huidsmeer). De talgklieren monden uit in haarzakjes. Als de openingen van de haarzakjes verstopt raken, ontstaat acné.

Ik behandel lichte en ernstige vormen van acné. Dit gebeurt ook regelmatig in combinatie met een behandeling door een arts. Daarnaast geef ik adviezen waarmee de patiënt zelf de acné thuis kan aanpakken. Een actieve bijdrage van de patiënt is voorwaarde voor succes.

 

Een Acné behandeling kan onder meer bestaan uit:

– Dieptereiniging van de huid, onder andere door een peeling. Hierbij worden dode hoorncellen van de huid verwijderd d.m.v. een substantie waarbij een schuur- of rubbeltechniek wordt toegepast, zodat ze de porie niet meer blokkeren. Wanneer een huid regelmatig wordt gepeeld, zullen mee-eters niet zo snel meer ontstaan.

– Een middelmatige tot sterke fruitzuurpeeling om littekens te verminderen en de huid te egaliseren.

– Het verwijderen van mee-eters.

– Het aanprikken en uitdrukken van puistjes.

– Eventueel manuele lymfedrainage die voor de afvoer van afvalstoffen zorgt.

– Uitgebreide instructie/voorlichting voor zelfzorg

Het positieve resultaat van de behandeling leidt er doorgaans toe dat de patiënt zich zekerder van zichzelf voelt. Ik werk ernaar toe dat de acné zo snel mogelijk onder controle is en om dat zo te houden. Dit is alleen mogelijk door samenwerking van mij d.m.v. behandelingen en de patiënt d.m.v. zelfzorg met aangepaste producten.

 

Wat kunt je zelf eraan doen

Je kunt (in overleg) zelf:

– De huid voorzichtig reinigen met een voor de huid geschikt reinigingsproduct en dit met lauw water afnemen. Na het reinigen meteen droogdeppen met een schone handdoek.

– De huid reinigen met een dieptereiniging, hierdoor wordt de huid ook tot in de poriën gereinigd, wat mee-eters, dus puistjes voorkomt.

– Een peeling doen. (niet bij actieve acne!)

– Kiezen voor producten op waterbasis als u make-up wilt gebruiken.

– Een goede zonbescherming / sunblock i.v.m. verdikking van de huid te voorkomen.

– Strakke en synthetische kleding (direct op de huid) vermijden.

– Elke dag schone bovenkleding, washand, handdoek, kussensloop en nachtkleding gebruiken.

– Gezond eten (groenten, fruit, afwisseling)

– Gezond leven.

Gezond leven betekent vooral voldoende slaap, beweging en frisse lucht. Ook goede voeding draagt bij aan een gezonde huid. Een acnédieet bestaat niet. Maar inmiddels is het wetenschappelijk aangetoond dat melkproducten, gluten en suiker acné triggeren of verergeren. Indien je echter toch sterk het vermoeden hebt dat je acné ontstaat of verergert door het eten van friet / snacks, chocola, varkensvlees e.d., is het natuurlijk wel verstandig deze voedingsmiddelen niet te gebruiken.

 

Betalingen

Omdat de vergoedingen uiteen lopen bij de verzekeraars is het voor mij onmogelijk om de kosten voor de behandelingen rechtstreeks te declareren bij je verzekeraar. De behandeling dient door jou betaald te worden in de salon, je krijgt dan een factuur die je kunt indienen bij je verzekeraar. Vraag vooraf bij je verzekeraar op wat voor jou de maximale vergoeding zal zijn.

vanaf 60 minuten € 49,00