Over mij

Mijn naam is Silvie van Ruth, ik ben sinds 1988 schoonheidsspecialiste en sinds 1990 visagiste. Ik heb op diverse plaatsen ervaring opgedaan en vanaf 2009 is Silvie Instituut voor Huidverbetering gevestigd in de wijk Waterdonken in Breda. Voor mij staan deskundigheid, kwaliteit en perfectie op het gebied van huidverzorging hoog in het vaandel, waarbij persoonlijke aandacht voorop staat.

Laat u verrassen door de uitgebreide keuze aan behandelingen waardoor er voor elke huid een passende behandeling mogelijk is. Voor mijn behandelingen heb ik gekozen voor het Franse merk Institut Esthederm. De producten van Esthederm voorzien uw huid van de nodige bouwstenen, zodat uw huid zichzelf opnieuw in balans kan brengen. Zo is zij het beste beschermd tegen dehydratatie, onzuiverheden, overgevoeligheden en huidveroudering.

Esthederm respecteert uw huid en ontwikkelt producten die praktisch volledig bestaan uit huideigen stoffen. Dit zorgt er voor dat uw huid alle hoogwaardige werkstoffen volledig kan opnemen. Het gevolg is een direct zichtbare huidverbetering. Dit resultaat is al mogelijk na slechts één behandeling! Kom binnen in mijn salon waar de tijd van u is en maak kennis met mij en mijn behandelingen.

Naast de producten van Institut Esthederm verkoop ik ook de lipbalsem en deodorant van Loveli. 100% troepvrije producten! In de meeste deodorants zit aluminiumoxide, in de deodorants van Loveli zitten alleen 100% natuurlijke stoffen en zijn zelfs heel effectief tegen hormoon -en stresszweet! En wat te denken van alle lipbalsems... chemische stoffen die je zelfs binnen krijgt omdat het op je lippen zit! Ook de lipbalsems van Loveli zijn 100% natuurlijk en verkrijgbaar met en zonder kleurtje en UVfilter.